Opplev fotball live på Parc des Princes i Frankrike

Franske Ligue 1 har fått en ny stjerne med Messi hos PSG. I tillegg kan de også vise til Kylian Mbappé, Neymar og Antoine Griezman for å nevne noen kjente navn i fotballens verden. PSG er et lag som spiller på øverste nivå år etter år, både i Frankrike og i Europeisk liga. På ærverdige Parc des Princes kan du oppleve fransk fotball på sitt beste.

Paris Saint-Germains hjemmestadion

Parc des Princes er en av de største stadionene i Frankrike, og har blitt benyttet til flere nasjonale arrangementer innen både fotball og rugby. Nå er det derimot kun fotball du kan se på den flotte stadion. Siden 1974 har det vært hjemmebanen til Paris Saint-Germains, bedre kjent som PSG. Her spiller de alle sine hjemmekamper i nasjonal og europeisk liga, og har plass til 47 929 personer.

Opplev fransk fotball live

Finn fotballreiser på nett og opplev noe av det beste innen europeisk fotball i Paris. PSG spiller i hjemlig liga, og er ofte å finne i Mesterligaen. Med en tur til Paris, lysets by, kan du oppleve spennende fotballkamper og flott turisme på en og samme tid. Dette kan by på hygge og moro for hele familien og vennegjengen.